Elev för en dag
Elev för en dag
Kontakta oss
Kontakta oss
Senaste nytt
Senaste nytt
Besök oss på Öppet hus!

Kontakta oss

Kontakta en specifik skola

Har du några frågor om en specifik skola? Klicka här intill för att komma till den ortssida som du är intresserad av, där du hittar alla kontaktuppgifter!

Allmänt kontaktformulär

Du kan också skicka in din fråga genom kontaktformuläret nedan, så återkommer vi till dig inom kort!

Mejla din fråga

Jag samtycker till att Thorengruppen behandlar mina personuppgifter (namn, telefonnummer, uppgift om elev alt. vårdnadshavare) för att fortlöpande kontakta mig avseende information om skolan. Du kan när du vill kontakta oss om du vill upphöra att få information från oss. Vi tar då också bort dina inlämnade personuppgifter. Mer information om vår personuppgiftsbehandlingen finner du på thorengruppen.se/dataskydd.
Helsingborg
Lund
Solna
Uddevalla
Tack, vi återkommer inkom kort!
Något blev galet. Testa igen eller maila oss på info@thorengruppen.se

Eller kontakta oss så här

CHATTA MED OSS: Under kontorstid kan du använda chattfunktionen här till höger.

VILL DU NÅ EN SPECIFIK SKOLA? På varje skolsida hittar du kontaktuppgifter till ansvariga en bit ned på sidan. Välj skola via menyn HÄR FINNS VI överst. Du kan även ringa till vår huvudväxel 010-331 01 00.

SOCIALA MEDIER: Varje skola finns också på ett antal sociala medier, i synnerhet Instagram och Facebook. Där kan du också komma i kontakt med oss. Titta på respektive skolsida överst för exakt information.

SYNPUNKTER OCH KLAGOMÅL: Om du har några synpunkter eller klagomål som du vill framföra är du välkommen att kontakta oss via formuläret på sidan Synpunkter och klagomål.